Langsung mlebu

Berita SSY

Wacanen berita soal Seksi-Seksi Yéhuwah. Terus, ya ana keterangan sing isa dienggo para wartawan.

Laporan Pengurus Pusat 2022 (Bagéan 7)

Anggota Pengurus Pusat ngekèki naséhat bèn awaké dhéwé cepet nyingkir wektu ana bahaya.

Laporan Pengurus Pusat 2022 (Bagéan 7)

Anggota Pengurus Pusat ngekèki naséhat bèn awaké dhéwé cepet nyingkir wektu ana bahaya.

Berita kanggo Wartawan

Ing bagéan iki ana artikel lan vidéo sing isiné berita soal Seksi-Seksi Yéhuwah sak donya.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2022 (Bagéan 6)

Anggota Pengurus Pusat mènèhi beberapa laporan lan ngumumké ayat taunan 2023.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2022 (Bagéan 5)

Anggota Pengurus Pusat nyritakké pengalamané sedulur-sedulur ing Uni Soviet mbiyèn sing tetep setya meskipun dianiaya merga bantuané Yéhuwah.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2022 (Bagéan 4)

Anggota Pengurus Pusat mènèhi laporan soal sedulur-sedulur ing Eropa Timur. Ing vidéo iki ya ana pengalamané sedulur-sedulur sing tetep bahagia meskipun dianiaya.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2022 (Bagéan 3)

Anggota Pengurus Pusat ngekèki saran-saran bèn awaké dhéwé ora terlalu kuwatir soal perang ing Eropa Timur.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2022 (Bagéan 2)

Anggota Pengurus Pusat ngekèki laporan soal sedulur-sedulur sing tetep setya meskipun kena bencana lan dianiaya.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2022 (Bagéan 1)

Anggota Pengurus Pusat mbahas piyé bèn awaké dhéwé isa tetep semangat nglayani Yéhuwah.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 10)

Anggota Pengurus Pusat ngekèki beberapa laporan soal pandemi lan ngrembug apa waé sing isa dilakoni selama pandemi iki.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 9)

Ing laporan iki ana ceramah sing nguwatké lan koméntaré para sedulur sing wis mèlu uji coba ngibadah ing Balai Ibadah manèh.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 8)

Anggota Pengurus Pusat ngekèki laporan lan ngumumké ayat taunan 2022.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 6)

Vidéo iki kanggo menghibur sedulur-sedulur sing wis tuwa lan ya ana berita soal proyèk pembangunan selama pandemi iki.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 5)

Salah siji anggota Pengurus Pusat nyampèkké ceramah lan nyritakké beberapa pengalaman sing nguwatké keluarga-keluarga bèn tetep semangat selama pandemi iki.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat (Bagéan 4)

Salah siji anggota Pengurus Pusat nyampèkké laporan lan pengalaman-pengalaman sing mbuktèkké nèk Yéhuwah mbantu awaké dhéwé bèn ”isa berhasil ngadhepi” kabèh masalah.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 3)

Salah siji anggota Pengurus Pusat nyritakké pengalaman-pengalaman sing mbuktèkké nèk Yéhuwah terus mberkahi kegiatan nginjil pas pandemi iki.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat (Bagéan 2)

Anggota Pengurus Pusat nyritakké laporan lan pengalaman sing mbuktèkké nèk Yéhuwah mberkahi sedulur-sedulur ing Bètel selama pandemi.