Langsung mlebu

Berita SSY

Wacanen berita soal Seksi-Seksi Yéhuwah. Terus, ya ana keterangan sing isa dienggo para wartawan.

Laporan Pengurus Pusat 2020 (Bagéan 5)

Anggota Pengurus Pusat nyritakké apa buktiné nèk Yéhuwah nggatèkké awaké dhéwé pas ana wabah COVID-19 iki.

Laporan Pengurus Pusat 2020 (Bagéan 5)

Anggota Pengurus Pusat nyritakké apa buktiné nèk Yéhuwah nggatèkké awaké dhéwé pas ana wabah COVID-19 iki.

Berita kanggo Wartawan

Ing bagéan iki ana artikel lan vidéo sing isiné berita soal Seksi-Seksi Yéhuwah sak donya.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat (Bagéan 4)

Salah siji anggota Pengurus Pusat nyampèkké laporan lan pengalaman-pengalaman sing mbuktèkké nèk Yéhuwah mbantu awaké dhéwé bèn ”isa berhasil ngadhepi” kabèh masalah.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2020 (Bagéan 4)

Pathokan sing mbantu Pengurus Pusat kanggo nggawé keputusan soal kegiatan rohani.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 5)

Salah siji anggota Pengurus Pusat nyampèkké ceramah lan nyritakké beberapa pengalaman sing nguwatké keluarga-keluarga bèn tetep semangat selama pandemi iki.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2020 (Bagéan 7)

Anggota Pengurus Pusat nyritakké piyé cah-cah enom isa tetep setya senajan ana wabah corona.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 6)

Vidéo iki kanggo menghibur sedulur-sedulur sing wis tuwa lan ya ana berita soal proyèk pembangunan selama pandemi iki.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2021 (Bagéan 3)

Salah siji anggota Pengurus Pusat nyritakké pengalaman-pengalaman sing mbuktèkké nèk Yéhuwah terus mberkahi kegiatan nginjil pas pandemi iki.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat 2020 (Bagéan 3)

Gatèkna piyé Yéhuwah mbantu bèn jemaat-jemaat isa nganakké ceramah istiméwa lan Pèngetan Sédané Yésus.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat (Bagéan 2)

Anggota Pengurus Pusat nyritakké laporan lan pengalaman sing mbuktèkké nèk Yéhuwah mberkahi sedulur-sedulur ing Bètel selama pandemi.

BERITA SAK DONYA

Laporan Pengurus Pusat (Bagéan 2)

Gatèkna piyé Yéhuwah nuntun organisasiné ing keadaan sing susah lan nyedhiakké para pangon kanggo mbantu awaké dhéwé.