Langsung mlebu

Berita kanggo Wartawan

Wawancara Profesor Massimo P. Franchi, M.D.

”Aku bersyukur isa kenal Seksi-Seksi Yéhuwah. Aku karo dokter-dokter liyané dadi ngerti nèk ana perawatan keséhatan sing ora nganggo getih lan malah hasilé luwih apik.”

Wawancara Profesor Massimo P. Franchi, M.D.

”Aku bersyukur isa kenal Seksi-Seksi Yéhuwah. Aku karo dokter-dokter liyané dadi ngerti nèk ana perawatan keséhatan sing ora nganggo getih lan malah hasilé luwih apik.”