Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

5 FEBRUARI 2016
APA SING ANYAR

Ayo Nyanyi kanggo Yéhuwah—Lagu 146 nganti 150 Saiki Ana ing Internèt

Ayo Nyanyi kanggo Yéhuwah—Lagu 146 nganti 150 Saiki Ana ing Internèt

Limang lagu anyar saka kumpulan lagu Ayo Nyanyi kanggo Yéhuwah saiki ana ing jw.org.

  • 146​—”Ditindakké kanggo Aku”

  • 147​—”Pilihané Gusti”

  • 148​—”Putra Siji-sijiné sing Dikurbanké”

  • 149​—”Maturnuwun kanggo Tebusan”

  • 150​—”Marani sing Mbutuhké”