Langsung mlebu

21 APRIL 2017
SING ANYAR

Katrangan Anyar bab Kantor lan Tour ing Kantoré Seksi Yéhuwah ing Amerika Serikat

Katrangan Anyar bab Kantor lan Tour ing Kantoré Seksi Yéhuwah ing Amerika Serikat

Wis ana katrangan anyar bab Kantor lan Tour ing kantoré Seksi Yéhuwah ing Amerika Serikat. Isiné katrangan bab cara anyar kanggo ndhaftar tour lan wektu sing cocog kanggo mèlu tour. Uga ana link bab brosur Kantor Pusaté Seksi-Seksi Yéhuwah ing Warwick.