Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

21 SEPTEMBER 2016
APA SING ANYAR

Ayo Nyanyi kanggo Yéhuwah—Kabèh Iringan Orkèstra Saiki Wis Ana

Ayo Nyanyi kanggo Yéhuwah—Kabèh Iringan Orkèstra Saiki Wis Ana

Iringan orkèstra kanggo lagu-lagu saka Ayo Nyanyi kanggo Yéhuwah saiki wis ana ing jw.org/jv. Kabèh jemaat Seksi-Seksi Yéhuwah kudu nggunakaké iringan iki ing pakumpulan ibadah.