Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

28 OKTOBER 2016
APA SING ANYAR

Wis Bisa Ndhaftar Tour

Wis Bisa Ndhaftar Tour

Wis ana formulir pendhaftaran online kanggo tour ing kantoré Seksi-Seksi Yéhuwah sing ana ing New York, Amerika Serikat. Iki klebu tour menyang kantor pusat ing Warwick, Pusat Pendidikan Menara Pengawal ing Patterson, lan kantor cabang Seksi-Seksi Yéhuwah ing Wallkill.

Gawéa rencana kanggo teka ing kantor-kantoré Seksi-Seksi Yéhuwah sing ana ing Amerika Serikat.