Langsung mlebu

9 SEPTEMBER 2019
SING ANYAR

Terjemahan Dunia Baru Dirilis ing Nem Basa

Terjemahan Dunia Baru Dirilis ing Nem Basa

Ing 6 September 2019, ing Johannesburg, Afrika Selatan, Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru ing basa Venda dirilis, lan Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru édisi révisi ing basa Afrikaans lan basa Xhosa ya dirilis. Sésuké, ing Ostrava, Republik Ceko, Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru édisi révisi ing basa Ceko lan Slovak dirilis. Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru ya wis dirilis ing basa Turkmen.

Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru wis diterjemahké lengkap utawa sebagéan ing 184 basa, termasuk 29 édisi révisi lengkap saka édisi 2013.