Langsung mlebu

30 SEPTEMBER 2019
SING ANYAR

Bagéan Anyar—Saka Arsipé Seksi-Seksi Yéhuwah

Bagéan Anyar—Saka Arsipé Seksi-Seksi Yéhuwah

Saiki, ing situs wèb jw.org lan aplikasi JW Library, ing bagéan ”Publikasi”, ana bagéan anyar yaiku ”Saka Arsipé Seksi-Seksi Yéhuwah”. Ing bagéan kuwi, njenengan bakal ngerti apa waé sing wis ditindakké Seksi-Seksi Yéhuwah.

Golèkana ”Saka Arsipé Seksi-Seksi Yéhuwah”.