Langsung mlebu

Sejarah lan Alkitab

Carané Alkitab isa tetep ana nganti saiki, terjemahané, lan penyebarané Alkitab kuwi unik. Penemuan-penemuan anyar sing ditemokké dadi bukti nèk Alkitab kuwi cocog karo sejarah. Ora masalah apa agamané njenengan, njenengan bakal ngerti nèk Alkitab kuwi buku sing unik.

SEJARAH & ALKITAB

Temuan Arkéologi Nduduhké Nèk Raja Daud Kuwi Tokoh Sejarah

Ana sing nduwé pendapat nèk Raja Daud saka Israèl kuwi mitos. Ning, apa sing wis ditemokké para arkéolog?

SEJARAH & ALKITAB

Temuan Arkéologi Nduduhké Nèk Raja Daud Kuwi Tokoh Sejarah

Ana sing nduwé pendapat nèk Raja Daud saka Israèl kuwi mitos. Ning, apa sing wis ditemokké para arkéolog?