Langsung mlebu

Niru Sipat-sipaté Gusti Allah

Carané Dadi Wong sing Luwih Apik

Paédahé Seneng Mènèhi

Sikap seneng mènèhi kuwi ana paédahé kanggo panjenengan lan wong liya. Piyé carané isa dadi wong sing loma?

Paédahé Nèk Jujur

Wong sing nduduhké nèk jujur.

Carané Nduwé Hubungan sing Apik karo Wong Liya

Prasangka​—⁠Nduduhké Katresnan

Nduduhké katresnan isa nyingkirké prasangka. Gatèkna piyé carané.