Langsung mlebu

Carané Nduwé Iman marang Gusti Allah

Apa Buktiné Nèk Gusti Allah Kuwi Ana?

Apa Gusti Allah Ana?

Menurut Alkitab, ana lima buktiné.

Kenal karo Gusti Allah

Sapa Gusti Allah Kuwi?

Apa Gusti Allah nduwé asma lan nresnani manungsa?

Sapa Jenengé Gusti Allah?

Apa njenengan ngerti jenengé Gusti Allah?

Piyé Carané Bèn Isa Luwih Kenal karo Gusti Allah?

Ana pitu cara sing isa njenengan tindakké bèn isa dadi sahabaté Gusti Allah.

Awaké Dhéwé Isa Ngerti Soal Gusti Allah Liwat Para Nabiné

Saka telu nabiné Gusti Allah awaké dhéwé isa sinau soal Gusti Allah lan ngerti piyé carané isa nampa berkah.

Katrangan sing Bener soal Gusti Allah lan Yésus

Apa bédané Gusti Allah karo Yésus?

Apa Waé Sipat-Sipaté Gusti Allah?

Apa sipat utamané Gusti Allah?

Gusti Allah Nggatèkké Panjenengan

Apa buktiné nèk Gusti Allah nggatèkké lan perduli?

Gusti Allah Nduwé Empati

Alkitab ngyakinké kita nèk Gusti Allah perduli lan nggatèkké kita.

Pentingé Nduwé Iman

Aku Kecéwa karo Agama

Tom péngin cedhak karo Gusti Allah, tapi kecéwa soalé sing diajarké ing gréja mung tradhisi. Deloken piyé dhèwèké dadi nduwé harapan bar sinau Alkitab.

Ujian Iman

Kenapa Kasusahan Isih Ana Nganti Saiki?

Alkitab wis mènèhi jawabané.

Nyedhak karo Gusti Allah

Kepriyé Carané Dadi Kancané Gusti Allah?

Apa Gusti Allah nampa dongané kabèh wong? Kepriyé carané ndonga sing bener? Kepriyé panjenengan bisa dadi kancané Gusti Allah? Golèkana jawabané.

Apa Sebabé Kuwi Hadiah sing Paling Aji?

Apa sebabé ana hadiah sing isa dianggep paling aji timbang liyané? Mikirké alesan-alesané isa nggawé awaké dhéwé dadi luwih ngajèni tebusan.

Éntuk Manfaat Merga Ngerti Gusti Allah Perduli

Alkitab mènèhi jaminan nèk janji-janjiné Gusti Allah bakal kelakon sukmbèn.