cah enom

PITAKONANÉ CAH ENOM

Manfaaté Maca Alkitab​—Bagian 1: Ngerti Isiné

Nèk nemu pethi harta karun, kowé mesthi péngin ngerti isiné, ta? Alkitab kaya pethi harta karun. Ing kono ana akèh saran lan naséhat sing apik.