Langsung mlebu

Ajarané Alkitab

Alkitab isa mènèhi jawaban saka pitakonan-pitakonan sing paling angèl soal urip. Kèt mbiyèn, naséhaté Alkitab wis kebukti ana manfaaté. Ing bagéan iki, njenengan bakal ngerti alesané isa percaya Alkitab, manfaat naséhaté Alkitab, lan buktiné nèk naséhaté Alkitab isih cocog kanggo awaké dhéwé saiki.​—2 Timotius 3:16, 17.

 

Pilihan

PITAKONAN ALKITAB DIJAWAB

Apa Mung ”Percaya karo Yésus” Kuwi Cukup Bèn Isa Dislametké?

Alkitab njelaské nèk ora kabèh wong sing percaya karo Yésus bakal dislametké. Kok isa?

PITAKONAN ALKITAB DIJAWAB

Apa Mung ”Percaya karo Yésus” Kuwi Cukup Bèn Isa Dislametké?

Alkitab njelaské nèk ora kabèh wong sing percaya karo Yésus bakal dislametké. Kok isa?

Piyé Carané Alkitab Mbantu Njenengan?

Damai lan Bahagia

Naséhat saka Alkitab wis mbantu akèh wong ngadhepi masalah saben dina, mbantu wong-wong ngatasi rasa kuwatir lan penyakit, lan mbantu wong-wong ngerti tujuané urip iki.

Iman marang Gusti Allah

Nèk nduwé iman, njenengan saiki isa ngadhepi keadaan sing angèl lan nduwé harapan ing masa depan.

Suami Istri lan Wong Tuwa

Suami istri lan keluarga ngadhepi akèh tantangan. Naséhaté Alkitab isa nggawé keluarga bahagia.

Bantuan kanggo Cah Enom

Artikel-artikel iki nduduhké nèk Alkitab isa mbantu cah enom ngadhepi masalahé.

Kegiatan kanggo Bocah-Bocah

Gunakna kegiatan-kegiatan sing dhasaré sakaAlkitab iki kanggo mulang bocah-bocah.

Apa Kandhané Alkitab?

Pitakonan Alkitab Dijawab

Gatèkna jawabané Alkitab kanggo pitakonan soal Gusti Allah, Yésus, keluarga, kesusahan, lan liyané.

Ayat-Ayat Alkitab Dijelaské

Njenengan isa ngerti ayat-ayat lan istilah sing ana ing Alkitab.

Sejarah lan Alkitab

Gatèkna sejarahé Alkitab isa ana nganti saiki. Terus, deloken bukti-bukti sing nduduhké nèk Alkitab cocog karo sejarah lan isa dipercaya.

Ilmu Pengetahuan lan Alkitab

Apa Alkitab cocog karo ilmu pengetahuan? Bandhingna apa kandhané Alkitab karo apa kandhané para ilmuwan.

Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah

Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab?

Alkitab wis nulungi wong akèh nemokaké jawaban kanggo pitakonan-pitakonan penting ing sajroné urip. Apa panjenengan uga kepéngin ngerti jawabané?

Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah Iku Kaya Apa?

Wong-wong padha ngerti yèn Seksi-Seksi Yéhuwah sadonya nawakaké sinau Alkitab ora mbayar. Tontonen sinauné kaya apa.

Njaluk Dikunjungi karo Seksi-Seksi Yéhuwah

Ngrembug topik Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah, utawa sinau Alkitab gratis.