Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Majalah Menara Pengawal lan Sadarlah!

Majalah sing didasarna Kitab Suci iki isa diunduh luwih teka 200 basa, salah sijine ya ana basa gawe wong budek lan bisu. Menara Pengawal njelasna artine apa sing kedaden nang donya iki sing cocog karo ramalane Kitab Suci. Majalah iki ngeke’i panglipuran kabar apik Kratone Gusti Allah lan mbantu percaya nabi Isa. Sadarlah! nunjukna carane gawe ngatasi masalah saiki lan nambah luwih percaya janjine Gusti Allah lek bakal ndadekna ndonya anyar sing aman lan tentrem.

Pilihen basa sing ana nang kotak basa, lan klik Golek gawe ndelok format apa wae sing wis ana nang basa iku.

 

Sepurane, konten online kayak iki durung ana nang basa iki.

Konten tersedia dalam bahasa ini pada halaman berikut: