Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Maca Kitab Suci Kayak Sandiwara

Bayangna kedadean sing ditulis Kitab Suci nggawe rekaman sing isa diunduh. Iku ana efek swarane, iringane musik, lan komentare. Wis ana video gawe wong budek bisu.

Pilihen basa sing ana nang kotak basa, lan klik Golek gawe maca Kitab Suci kayak sandiwara sing ana nang basa iku. Lebokna judul buku Kitab Suci sing digoleki.

 

Sepurane, konten online kayak iki durung ana nang basa iki.

Konten tersedia dalam bahasa ini pada halaman berikut: