Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Kitab Suci Online

Maca lan rungokna Kitab Suci online, utawa ngunduh gratis rekaman swara lan video gawe wong budek lan bisu. Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru yaiku Kitab sing paling isa dipercaya lan enak diwaca. Wis ana meh kabeh utawa lengkap nang luwih 120 basa. Luwih teka 200 juta Kitab Suci wis disebarna.

 

Sepurane, sampek saiki "Terjemahan Dunia Baru" durung ana nang basane Sampeyan. Pilihen basa liyane.

Konten tersedia dalam bahasa ini pada halaman berikut: