Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Kegiyatan Umate Yehuwah

Nang Kegiyatan Umate Yehuwah ana katrangan gawe acara ibadahe Seksi-Seksi Yehuwah contoe: Sinau Alkitab Bareng-Bareng, Sekolah Ben Isa Ngajari Alkitab, lan Sinau Carane Nginjil.

Catetan: Wacanan sing dicetak karo online iku isine isa beda.

 

Sepurane, konten online kayak iki durung ana nang basa iki.

Konten tersedia dalam bahasa ini pada halaman berikut: