Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Lek Ana Pitakon Soal Urip, Takon nang Sapa?

Lek Ana Pitakon Soal Urip, Takon nang Sapa?

Nurut Sampeyan . . .

  • wong tuwa?

  • wong pinter?

  • Gusti Allah?

 KITAB SUCI NGOMONG APA

’Gaween aku ngerti . . . Omongane Gusti Allah iku sing bener.’Jabur 119:144, 160, Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru.

Kitab Suci nyediakna jawaban gawe wong akeh.

Apa Sampeyan gelem enthuk jawabane?

Situs Web jw.org/jav isa ngewangi Sampeyan.

WACA nang Internet

DELOK video *

 PITAKON ENDI SING PENGIN SAMPEYAN WERUH JAWABANE?

  • Gawe apa awake dhewe urip?

  • Apa Gusti Allah sing nyebabna awake dhewe susah?

  • Kayak apa wong mati iku?

Jawabane Kitab Suci ana nang jw.org/jav.

(Selebaran iki isa diwaca utawa diunduh nang WACANAN > BUKU & BROSUR)

^ par. 15 Bahan iki mek ana nang basa Indonesia

^ par. 22 Bahan iki mek ana nang basa Indonesia