Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Langsung ke daftar isi

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Rungokna Gusti Allah Sampeyan Bakal Urip

 BAGEAN 14

Yok Opo Carane Setya Karo Gusti Yehuwah?

Yok Opo Carane Setya Karo Gusti Yehuwah?

Meloka Gusti Yehuwah. Yusak 24:15

Awake dhewe kudu kendhel ngadohi klakuan apa wae sing ora cocok karo Kitab Suci.

Aja melok-melok urusane pamrentahan manungsa sing ora ndukung Gusti Yehuwah.

 Rungokna lan lakonana prentahe Gusti Allah. Mateus 7:24, 25

Ayo padha gabung karo Seksi-Seksi Yehuwah, ben sampeyan isa cedhak karo Gusti Allah.

Terusa sinau Kitab Suci lan manuta prentahe Gusti Yehuwah.

Sakwise imane sampeyan kuat, sampeyan isa janji karo Gusti Yehuwah, lek bakal ngladeni sak lawase. Maringunu dibaptis.—Mateus 28:19.

Rungokna Gusti Allah. Wacanen Kitab Suci, lan takona Seksi-Seksi Yehuwah ben sampeyan isa ngerti isine Kitab Suci. Mari sinau, lakonana. Sampeyan bakal dikeki berkah urip sak teruse.—Jabur 37:29.