Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Langsung ke daftar isi

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Rungokna Gusti Allah Sampeyan Bakal Urip

Pengantar

Pengantar

Gusti Allah padha karo bapak sing welas asih. 1 Petrus 5:6, 7

Gusti Allah iku sing nggawe lan nggatekna awake dhewe. Padha karo bapak sing apik lan welas asih ngajari anak lan wong-wong liyane dalan urip sing paling bener.

Gusti Allah ngandhani apa sing paling bener kanggo awake dhewe ben isa seneng lan nduwe pengarepan.

Lek sampeyan ngrungokna Gusti Allah, awake dhewe bakal dituntun, dijaga, lan diewangi ngatasi masalah.

Lan, ora iku wae. Sampeyan bakal urip sakteruse!

 Gusti Allah ngandhani, ”Rungokna, . . . kowe bakal urip!” Yesaya 55:3