Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Langsung ke daftar isi

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Rungokna Gusti Allah Sampeyan Bakal Urip

 BAGEAN 1

Carane Ngrungokna Gusti Allah?

Carane Ngrungokna Gusti Allah?

Gusti Allah ngomong karo awake dhewe nganggo Kitab Suci. 2 Timoteus 3:16

Gusti Allah nggunakna manungsa kanggo nulis Kitab Suci. Isine kabar penting lan Gusti Allah kepengin sampeyan ngerteni iku.

Gusti Allah weruh sing paling apik kanggo awake dhewe. Lek ngrungokna Gusti Allah, sampeyan isa dadi pinter pikirane lan bener klakuane. —Wulang Bebasan 1:5.

Gusti Allah kepengin kabeh wong maca Kitab Suci. Kitab Suci ana ing akeh basa.

Lek gelem ngrungokna Gusti Allah, sampeyan kudu sinau Kitab Suci.

 Akeh wong padha sinau Kitab Suci. Mateus 28:19

Seksi-Seksi Yehuwah seneng ngewangi sampeyan ngerteni isine Kitab Suci.

Sak donya Seksi-Seksi Yehuwah seneng ngajari isine Kitab Suci.

Lek sampeyan gelem sinau Kitab Suci, ora usah mbayar. Sampeyan ya isa sinau isine Kitab Suci nang bale ibadah Seksi-Seksi Yehuwah.

CARI TAHU LEBIH BANYAK

KABAR APIK TEKA GUSTI ALLAH!

Opo’o Awake Dhewe Isa Yakin Isine Kitab Suci Iku Bener?

Lek Kitab Suci pancen teka Gusti Allah, iku kudune beda karo buku-buku liyane.

KABAR APIK TEKA GUSTI ALLAH!

Apa Bener Kabar Apik Iki teka Gusti Allah?

Kitab Suci iku bener, awake dhewe isa yakin teka endi?