Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Langsung ke daftar isi

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Rungokna Gusti Allah Sampeyan Bakal Urip

 BAGEAN 10

Berkah Apa Wae sing Ditampa Lek ngrungokna Gusti Allah?

Berkah Apa Wae sing Ditampa Lek ngrungokna Gusti Allah?

Akeh wong sing mati bakal diuripna ing bumi. Para Rasul 24:15

Bayangna apa wae sing bakal sampeyan tampa lek ngrungokna Gusti Yehuwah. Sampeyan bakal sehat ora lara maneh, ora lumpuh utawa cacad. Wong jahat ora ana maneh lan kabeh wong isa dipercaya.

Ora ana maneh wong susah utawa nangis. Ora ana sing bakal tuwa lan mati.

 Sampeyan bakal kepethuk karo kanca cedhak lan kluwarga. Urip ing bumi sing endah kaya Firdaus bakal nyenengna.

Ora ana wong ndhuwe rasa wedhi. Kabeh wong bakal ngrasakna seneng sing ora ana entheke.

Kratone Gusti Allah bakal nyingkirna kabeh kesusahan. Wahyu 21:3, 4