Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Langsung ke daftar isi

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Rungokna Gusti Allah Sampeyan Bakal Urip

 BAGEAN 11

Apa Gusti Yehuwah Ngrungokna Dongane Awake Dhewe?

Apa Gusti Yehuwah Ngrungokna Dongane Awake Dhewe?

Gusti Allah ngrungokna dongane awake dhewe. 1 Petrus 3:12

Gusti Yehuwah iku sing ngrungokna donga. (Jabur 65:3) Gusti Allah kepengen awake dhewe donga saka ati.

Donga iku kudu karo Gusti Yehuwah wae, aja karo sing liyane.

 Awake dhewe isa donga apa wae. 1 Yokanan 5:14

Awake dhewe kudu donga ben sing dikarepna Gusti Allah iku kedadean ing donya kaya ing swarga.

Kanggo ngajeni apa sing dilakoni nabi Isa, awake dhewe kudu donga lewat nabi Isa.

Njaluko Gusti Yehuwah ben isa ngewangi awake dhewe nglakoni sing apik lan bener. Awake dhewe isa donga soal panganan, kerjoan, panggonan, sandangan, lan ben seger waras.