Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Langsung ke daftar isi

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Rungokna Gusti Allah Sampeyan Bakal Urip

 BAGEAN 4

Apa Akibate Adam lan Hawa Ngrungokna Setan?

Apa Akibate Adam lan Hawa Ngrungokna Setan?

Adam lan Hawa ora manut karo Gusti Allah, akibate mati. Purwaning Dumadi 3:6, 23

Hawa ngrungokna Setan lan mangan woh iku. Maringunu dikekna lan dipangan Adam.

Klakuane Adam lan Hawa iku ora bener. Iku dosa. Akibate Gusti Allah ngusir Adam lan Hawa teka Taman Eden.

Maringunu uripe Adam, Hawa, lan anak-anake dadi sara. Dadi tuwa lan mati. Adam lan Hawa ora lunga nang neraka utawa swarga, tapi mbalek dadi lemah.

 Wong mati ora ana nyawane kaya lemah. Purwaning Dumadi 3:19

Kabeh wong nang donya iki mesthi mati, soale awake dhewe iki anak putune Adam lan Hawa. Wong mati iku ora isa ndelok, ngrungokna, lan nglakoni sing liyane.—Kohelet 9:5, 6, 10.

Gusti Yehuwah iku sakjane ora pengen awake dhewe mati. Malah Gusti Allah bakal nguripna wong-wong sing mati. Lek wong-wong iku ngrungokna Gusti Yehuwah, dheweke bakal urip sakteruse.