Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Langsung ke daftar isi

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Kabar Apik teka Gusti Allah!

Opo’o Awake Dhewe Isa Yakin Isine Kitab Suci Iku Bener?

Opo’o Awake Dhewe Isa Yakin Isine Kitab Suci Iku Bener?

Kitab Suci ngomong lek isine iku ”pituture Gusti Allah”, sing ’ora tau ngapusi’. (1 Tesalonika 2:13; Titus 1:2, Kitab Suci Basa Jawa Suriname) Isine pancen bener, apa mek crita khayal lan dongeng?