Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Langsung ke daftar isi

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Kabar Apik teka Gusti Allah!

Apa Gusti Allah Nduwe Jeneng?

Apa Gusti Allah Nduwe Jeneng?

Gusti Allah nduwe gelar akeh, misale Sing Mahakwasa, Sing Gawe Jagad, lan Pangeran. (Ayub 34:12; Wahyu 4:11; Jabur 69:33) Tapi, apa Gusti Allah nduwe jeneng?