Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Pertemuan gawe Ngeling Matine Yesus

Pertemuan gawe Ngeling Matine Yesus

Saben taun, Seksi-Seksi Yehuwah ngeling matine Yesus koyok sing de’e prentahna.(Lukas 22:19, 20)Seksi Yehuwah seneng ngundang Sampeyan gawe teka nang pertemuan penting iki. Sampeyan bakal ngerti apa paedahe urip lan matine Yesus gawe Sampeyan.

 

CARI TAHU LEBIH BANYAK

KABAR APIK TEKA GUSTI ALLAH!

Kabar Apike Apa?

Nggolek weruh kabar apik teka Gusti Allah iku apa, apa sebabe kabar apik iku penting banget, lan awake dhewe kudu nglakoni apa.