Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Ana Kegiyatan Apa nang Bale Ibadah?

Ana Kegiyatan Apa nang Bale Ibadah?

Deloken video iki ben weruh.

 

CARI TAHU LEBIH BANYAK

KABAR APIK TEKA GUSTI ALLAH!

Opo’o Gusti Allah Ngatur lan Nglumpukna Umate?

Kitab Suci ngeke’i weruh jawabane & carane Seksi-Seksi Yehuwah diatur.