Langsung ke konten

Langsung ke menu sekunder

Seksi-Seksi Yehuwah

Jawa Timur

Kebaktian Taunan Seksi-Seksi Yehuwah

Ben taun, Seksi-Seksi Yehuwah nglumpuk gawe melu kebaktian sing suwene 3 dina. Golekana katrangan luwih akeh soal kabaktian iki.

 

Goleki Panggonan Paling Cedhak