Langsung ke konten

Seksi-Seksi Yehuwah

Pilih bahasa Jawa Timur

Opo’o Kudu Sinau Kitab Suci?

Kitab Suci isa mbantu jutaan wong nang donya nemokna jawaban soal urip. Apa Sampeyan gelem weruh jawabane?

Kayak Apa Sinau Kitab Suci karo Seksi-Seksi Yehuwah?

Akeh wong weruh, lek Seksi-Seksi Yehuwah sing nawarna sinau Kitab Suci gratis. Deloken kayak apa cara sinaune.

Sinau Kitab Suci Gratis

Sinauana Kitab Suci gratis nang panggonan lan wektu sing cocog gawe Sampeyan.

Pertemuan Ibadahe Seksi-Seksi Yehuwah

Goleki alamat pertemuan lan cara ibadahe Seksi Yehuwah.

Sekilas Info​—Donya

  • 240​—Negara Nyebare Seksi-Seksi Yehuwah

  • 8.457.107​—Akehe Seksi-Seksi Yehuwah

  • 10.071.524​—Sing sinau Alkitab gratis

  • 20.175.477​—Sing teka nang Pertemuan kanggo Ngeling Matine Yesus

  • 120.053​—Sidang