28. RÉSZ

Mi mindent találhatsz a weboldalunkon?

Mi mindent találhatsz a weboldalunkon?

Franciaország

Lengyelország

Oroszország

Jézus Krisztus ezt mondta a követőinek: „engedjétek fényleni a világosságotokat az emberek előtt, hogy lássák a jó cselekedeteiteket, és dicsőséget adjanak égi Atyátoknak” (Máté 5:16). Hogy eleget tegyünk a szavainak, kihasználjuk a modern technika, például az internet adta lehetőségeket. Hivatalos weboldalunkról, a jw.org-ról sok mindent megtudhatsz a hitnézeteinkről és a tevékenységünkről. Lássuk, mi mindent találhatsz rajta.

A Biblia válaszát néhány gyakori kérdésre. A weboldalon választ kaphatsz a valaha feltett legfontosabb kérdések némelyikére. Megszűnnek egyszer a bajok? és az Élhet újra, aki meghalt? című tájékoztatólapok például több mint 600 nyelven elérhetők online. Az Új világ fordítás több mint 130 nyelven olvasható online. Sok olyan kiadványunkat is megtalálhatod a weboldalon, melyeket a Biblia tanulmányozásához készítettünk, például a Mit tanít valójában a Biblia? című könyvet és az Őrtorony és Ébredjetek! folyóiratok legfrissebb számait. A kiadványaink közül többet is olvashatsz és hallgathatsz online, vagy letöltheted őket néhány közismert formátumban, például MP3, PDF vagy EPUB formátumokban. Sőt, ha ismersz valakit, aki érdeklődik a Biblia iránt, kinyomtathatsz neki néhány oldalt valamelyik kiadványból a nyelvén. A weboldalon számos jelnyelven vannak videofilmek. Ezenkívül bibliai hangjátékokat, drámákat és gyönyörű zenéket is letölthetsz.

Hiteles információt Jehova Tanúi tevékenységéről. A weboldalunkon találhatsz naprakész híreket és rövid videofilmeket a világméretű munkánkról, beszámolókat a minket érintő eseményekről és az általunk végzett segélyakciókról. A közelgő kongresszusokról is vannak tájékoztatók, és a fiókhivatalaink elérhetőségét is megtudhatod.

A weboldalunknak köszönhetően az igazság fénye a föld legtávolabbi részét is beragyogja. Ez a nagyszerű eszköz minden kontinensen, még az Antarktikán is javára van az embereknek. Imádkozunk, „hogy Jehova szava továbbra is gyorsan terjedjen”, azaz eljusson a föld minden szegletébe, az ő dicsőségére (2Tesszalonika 3:1).

  • Hogyan segít a jw.org weboldal egyre több embernek megismerni a Biblia igazságát?

  • Minek szeretnél utánanézni a weboldalunkon?