Cselekedni fogod Jehova akaratát?

Cselekedni fogod Jehova akaratát?

Köszönjük, hogy időt szántál ennek a füzetnek a megvizsgálására azért, hogy jobban megismerj minket, Jehova Tanúit, a tevékenységünket és a szervezetünket. Reméljük, a füzet elolvasása után te is úgy látod, hogy mi vagyunk azok, akik Jehova akaratát cselekszik. Arra buzdítunk, hogy továbbra is szerezz ismeretet Istenről, oszd meg a családoddal és a barátaiddal, amit tanulsz, és rendszeresen vegyél részt velünk az összejöveteleinken (Héberek 10:23–25).

Ahogy egyre jobban megismered Jehovát, tapasztalni fogod, mennyire szeret téged. Ez kétségkívül arra fog ösztönözni, hogy viszontszeresd őt (1János 4:8–10, 19). De hogyan mutathatod ki a mindennapokban az iránta érzett szeretetedet? Miért az a legjobb neked, ha Jehova erkölcsi elvei szerint élsz? Hogyan szilárdulhat meg az elhatározásod, hogy velünk együtt te is Isten akaratát cselekedd? Az a Tanú, aki tanulmányoz veled, örömmel segít megválaszolni ezeket a kérdéseket, hogy a családoddal együtt meg tudj maradni Isten szeretetében, és örök életed lehessen (Júdás 21).

Hogy továbbra is előre tudj haladni az igazság útján, buzdítunk rá, hogy tanulmányozd át a „Tartsátok meg magatokat Isten szeretetében” című könyvet.