Ugrás a tartalomra

Bételek látogatási rendje

Szeretettel meghívunk, hogy látogass el a fiókhivatalainkba, melyeket általában Bételnek nevezünk. Néhány hivatalunkban tárlatvezető nélküli kiállítások is megtekinthetőek.

Kiegészítő információ a koronavírus (COVID–19) miatt: Sok országban jelenleg nincsenek körbevezetések a hivatalainkban. A részletekért, kérünk, lépj kapcsolatba azzal a fiókhivatallal, melyet meg szeretnél látogatni.

Spanyolország

Tájékoztatás

Szükséges a látogatás előtt időpontot foglalni? Igen. Hogy ne legyen túlzsúfoltság, és mindenki élvezni tudja a látogatást, kérjük, előre foglalj időpontot, függetlenül attól, hogy mekkora csoporttal érkezel. Legalább egy héttel előre kérj időpontot a látogatáshoz, ünnepnapok esetén pedig javasoljuk, hogy még korábban.

Időpontfoglalás nélkül is meg lehet látogatni a létesítményt? Ha nem foglaltál időpontot, nem biztos, hogy erre lehetőség van. Az épületek befogadóképessége meghatározza, hogy hány látogatót tudunk egy nap fogadni.

Mikor érdemes érkezni? Kérjük, hogy a kért időpont előtt legalább tíz perccel érkezz, hogy időben elkezdődhessen a körbevezetés.

Hogyan lehet időpontot foglalni? Kattints az „Időpontfoglalás” gombra.

Lehet törölni vagy módosítani a lefoglalt időpontot? Igen. Kattints az „Időpontfoglalások megtekintése vagy módosítása” gombra.

Mit lehet tenni, ha nincs szabad hely a megadott időpontban? Figyeld a weboldalt, mert ha módosítják vagy törlik a foglalásokat, akkor helyek szabadulnak fel.

Tájékoztató füzet letöltése

Elérhetőség

Ctra. M-108 Torrejón-Ajalvir, km. 5

28864 AJALVIR (MADRID)

SPANYOLORSZÁG

+34 918-879-700