Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετάβαση στον πίνακα περιεχομένων

Ένα Νέο Μέλος του Κυβερνώντος Σώματος

Ένα Νέο Μέλος του Κυβερνώντος Σώματος

ΤΟ ΠΡΩΙ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2018, οι οικογένειες Μπέθελ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά άκουσαν με χαρά μια ειδική ανακοίνωση: Ο αδελφός Κένεθ Κουκ προστέθηκε στο Κυβερνών Σώμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Ο αδελφός Κουκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ. Γνώρισε την αλήθεια από έναν συμμαθητή του λίγο πριν τελειώσει το σχολείο και βαφτίστηκε στις 7 Ιουνίου 1980. Ξεκίνησε την ολοχρόνια υπηρεσία ως τακτικός σκαπανέας την 1η Σεπτεμβρίου 1982. Αφού έκανε σκαπανικό δύο χρόνια, προσκλήθηκε στο Μπέθελ και άρχισε την υπηρεσία Μπέθελ στο Γουόλκιλ της Νέας Υόρκης στις 12 Οκτωβρίου 1984.

Τα επόμενα 25 χρόνια, ο αδελφός Κουκ υπηρέτησε σε διάφορους διορισμούς τόσο στο Τυπογραφείο όσο και στον Οίκο Μπέθελ. Παντρεύτηκε τη σύζυγό του, την Τζέιμι, το 1996, και άρχισε να υπηρετεί και εκείνη στο Μπέθελ στο Γουόλκιλ. Τον Δεκέμβριο του 2009, ο αδελφός και η αδελφή Κουκ μεταφέρθηκαν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Σκοπιάς, στο Πάτερσον της Νέας Υόρκης, όπου ο αδελφός Κουκ διορίστηκε να υπηρετεί στο Γραφείο Αλληλογραφίας του Συγγραφικού Τμήματος. Τον Απρίλιο του 2016, ύστερα από μια σύντομη επιστροφή στο Γουόλκιλ, το ζεύγος Κουκ μεταφέρθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Πέντε μήνες αργότερα, μετακόμισαν στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Γουόργουικ της Νέας Υόρκης. Τον Ιανουάριο του 2017, ο αδελφός Κουκ διορίστηκε να υπηρετεί ως βοηθός στην Επιτροπή Συγγραφής του Κυβερνώντος Σώματος.