Όχι. Αν απεγκαταστήσετε και εγκαταστήσετε ξανά το JW Library, οι σελιδοδείκτες και οι υπογραμμίσεις θα χαθούν. Αν όμως διαγράψετε μια έκδοση και κατόπιν την κατεβάσετε ξανά, οι σελιδοδείκτες και οι υπογραμμίσεις παραμένουν.