Salta al contingut

Testimonis de Jehovà

Selecciona un idioma català

Galeria de fotos de Gran Bretanya 6 (març-agost 2018)

Galeria de fotos de Gran Bretanya 6 (març-agost 2018)

En aquesta galeria de fotos es mostra el progrés de la feina de construcció que s’ha fet a la nova sucursal dels Testimonis de Jehovà a Gran Bretanya des de març fins a agost de 2018.

  1. Estudi de gravació

  2. Edifici de tallers

  3. Edifici d’oficines

  4. Edifici d’habitatges A

  5. Edifici d’habitatges B

  6. Edifici d’habitatges C

  7. Edifici d’habitatges D

  8. Edifici d’habitatges E

  9. Edifici d’habitatges F

8 de març de 2018: Construcció principal

Una voluntària de l’equip de medi ambient comprova el pH de l’aigua de l’estany al costat de l’entrada principal. Aquestes comprovacions serveixen per veure si funcionen els mètodes emprats per filtrar les impureses.

13 de març de 2018: Edifici d’habitatges B

Una germana aprèn a instaŀlar panells de protecció climàtica. Juntament amb l’aïllament i la façana de maó, aquests panells formen les parets externes dels habitatges.

5 d’abril de 2018: Edifici de tallers

Una aplanadora comprimeix el terreny on hi haurà una carretera d’asfalt. Aquesta secció de carretera al costat de l’edifici de tallers completa un camí que encercla tot el recinte.

1 de maig de 2018: Edifici d’oficines

Una vista aèria des del nord-oest. La grua que es veu a primer pla està coŀlocada on anirà la recepció de la zona d’oficines. A la dreta hi ha la base de l’edifici d’oficines, i a l’esquerra es troben els fonaments de la cuina, el menjador i l’auditori. S’ha traslladat la plataforma d’observació elevada a la part dreta superior perquè els visitants tinguin una vista panoràmica de les obres de construcció.

9 de maig de 2018: Edifici d’oficines

Es coŀloquen els entramats de teulada d’acer per formar l’estructura de la cuina, el menjador i l’auditori de la zona d’oficines.

14 de maig de 2018: Edifici d’oficines

Una germana de l’equip de medi ambient supervisa les excavacions a prop d’un arbre protegit. Els paisatgistes van instaŀlar una barrera protectora al voltant de les arrels de l’arbre per evitar danys. Les arrels d’altres arbres estan dins d’una àrea cercada on no es permeten obres de construcció.

24 de maig de 2018: Edifici d’habitatges E

Un paisatgista coŀloca gespa a la vorera d’un camí. Les estaques mantenen fixada la gespa mentre creixen les arrels.

19 de juny de 2018: Edifici d’habitatges D

Una germana pinta un número d’identificació a un panell decoratiu de fusta de la tercera planta. El mes següent, els treballadors de construcció van començar a ocupar l’edifici d’habitatges D.

20 de juny de 2018: Edifici d’oficines

Treballadors d’una empresa externa coŀloquen un panell de formigó prefabricat.

26 de juny de 2018: Edifici d’oficines

Dos germans fan servir plataformes elevadores de tisora per fixar al sostre els perfils de la paret del passadís. A la dreta hi ha un elevador manual de material, que l’equip de mecànica utilitza per elevar part del material de calefacció, ventilació i aire condicionat (HVAC) durant la seva instaŀlació.

10 de juliol de 2018: Edifici d’oficines

Dues germanes de l’equip de mecànica instaŀlen l’estructura on aniran les canonades sota la recepció de la zona d’oficines.

10 de juliol de 2018: Estudi de gravació i edifici de tallers

Uns treballadors instaŀlen canals de drenatge entre l’estudi de gravació i l’edifici de tallers.

17 de juliol de 2018: Edifici d’oficines

Treballadors externs coŀloquen l’última part del mur de protecció de l’exterior del menjador. El passadís de sota va a l’edifici d’habitatges A.

19 de juliol de 2018: Edifici de tallers

Es coŀloquen les bigues d’acer. En aquest edifici hi haurà tallers i oficines.

2 d’agost de 2018: Construcció principal

Una vista aèria des del nord-oest. Al centre a la dreta, es veu acabada l’estructura d’acer de l’edifici de tallers i el començament de la instaŀlació de les façanes. A primer pla, es veuen les obres de construcció de l’estudi de gravació, i la base d’asfalt davant l’edifici. Al centre a l’esquerra, hi ha la zona d’oficines i al darrere, els edificis d’habitatges.

3 d’agost de 2018: Edificis d’habitatges

Una vista aèria des de l’est quan està sortint el sol. A primer pla, es veuen acabats els edificis d’habitatges D, E i F. Està previst que la construcció de l’edifici d’habitatges C acabi el mes d’octubre.

7 d’agost de 2018: Edifici d’oficines

Dos germans construeixen un mur amb pedres calcàries al voltant d’un estany. Aquesta serà una bonica entrada a la zona d’oficines, que es pot veure darrere dels arbres.

7 d’agost de 2018: Edifici d’oficines

Uns germans fan la instaŀlació elèctrica i de calefacció, ventilació i aire condicionat (HVAC) d’una oficina. Aquesta oficina s’ha preparat per coordinar les obres dels diferents equips.

21 d’agost de 2018: Edifici d’oficines

Es coŀloquen panells de formigó a l’edifici d’oficines. Es van utilitzar panells prefabricats per accelerar la construcció, i a finals d’agost l’estructura exterior de l’edifici d’oficines estava acabada. Les finestres grans permeten que hi entri molta llum natural a les oficines. La ubicació de les finestres minimitza tant la resplendor del sol a l’hivern com la calor del sol a l’estiu.

24 d’agost de 2018: Edifici d’oficines

Dues germanes preparen l’estructura que taparà els entramats de teulada del menjador i l’auditori. Aquesta estructura minimitzarà el soroll quan es facin servir els dos llocs alhora.