Salta al contingut

Visites guiades en Betel

Estàs cordialment invitat a visitar les nostres sucursals, a les quals solem anomenar Betel. Algunes de les nostres sucursals disposen de visites autoguiades.

Es tornen a fer visites guiades: L'1 de juny de 2023, en molts països hem représ les visites guiades en les nostres sucursals. Si desitges saber més detalls, posa't en contacte amb la sucursal que t'agradaria visitar. Per favor, no visites la sucursal si tens símptomes com els d'un refredat o la grip, si has donat positiu en COVID-19 o si t'has exposat a algú que haja donat positiu en un test d'este virus.

Brasil

Informació sobre les visites guiades

Fes una reserva

Vore o canviar les reserves

Baixa’t una guía de la visita

Exposicions

La Bíblia: El llibre i el seu autor. Esta exposició li dona a l’Autor de la Bíblia, Jehovà Déu, l’honor que es mereix i destaca el tema principal de la Bíblia: el Regne de Déu. Els visitants poden vore com la Bíblia ha sobreviscut fins als nostres dies i com Jehovà ha salvaguardat el missatge original a pesar dels esforços dels opositors per alterar-lo.

Exposició històrica. Esta exposició mostra com Jehovà a beneït l’obra de predicació en el Brasil durant 120 anys. Els visitants podran vore informació nova que s’ha descobert en investigacions recents sobre el començament i el creixement de l’obra en Brasil a pesar de l’oposició i la persecució.

Adreça i número de telèfon

Indicacions