Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

Coronavirus (COVID-19) Alert: In many countries, we have suspended tours of our branches. For details, please contact the branch you would like to tour.

Tahití

Reserva la teua visita guiada

Cal fer una reserva abans de fer la visita guiada? Sí. Per a evitar aglomeracions i garantir que tots disfruten de la seua visita, demanem que tots els visitants reserven una visita guiada abans de vindre, sense importar quantes persones formen el grup.

Si no tinc cap reserva feta, podré realitzar la visita guiada? Si no reserves la visita guiada, és possible que no pugues fer-la. A causa de l’espai disponible, només un nombre limitat de persones podrà fer la visita guiada cada dia.

A quina hora hauria d’arribar per a fer la visita guiada? Per a evitar aglomeracions, per favor, no vingues més de 15 minuts abans de la teua reserva.

Com es reserva una visita guiada?

Fes clic al botó «Fes una reserva».

Puc canviar o cancel·lar una reserva d’una visita guiada? Sí. Fes clic al botó «Vore o canviar les reserves».

Què passa si no hi ha visites disponibles en les dates escollides? Seguix revisant la página web. Les visites es faran disponibles a mesura que es modifiquen o cancel·len les reserves

Visites guiades

P.K. 2,7 Cote mer

Toahotu

Taiarapu Ouest

TARAVAO TAHITÍ

POLINÈSIA FRANCESA

+689 40-54-70-00

Informació d’interés

Es traduïxen publicacions bíbliques al tahitià. També se supervisa l’obra d’educació bíblica dels Testimonis de Jehovà d’una zona d’illes i arxipèlags tan gran com Europa occidental.

Baixa’t una guia de la visita