Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

Coronavirus (COVID-19) Alert: In many countries, we have suspended tours of our branches. For details, please contact the branch you would like to tour.

Regne Unit

Reserva la teua visita guiada

Cal fer una reserva abans de fer la visita guiada? Sí. Per a evitar aglomeracions i garantir que tots disfruten de la seua visita, demanem que tots els visitants reserven una visita guiada abans de vindre, sense importar quantes persones formen el grup.

Si no tinc cap reserva feta, podré realitzar la visita guiada? Si no reserves la visita guiada, és possible que no pugues fer-la. A causa de l’espai disponible, només un nombre limitat de persones podrà fer la visita guiada cada dia.

A quina hora hauria d’arribar per a fer la visita guiada? Per a evitar aglomeracions, no arribes més d’una hora abans que comence la teua visita.

Com es reserva una visita guiada?

Si el grup inclou menys de 20 persones, fes clic al botó «Fes una reserva. Menys de 20 persones». En cas contrari, toca per telèfon per a sol·licitar una visita per a 20 persones o més.

Puc canviar o cancel·lar una reserva d’una visita guiada? Sí. Fes clic al botó «Vore o canviar les reserves».

Què passa si no hi ha visites disponibles en les dates escollides? Seguix revisant la página web. Les visites es faran disponibles a mesura que es modifiquen o cancel·len les reserves.

Visites guiades

1 Kingdom Way

West Hanningfield

CHELMSFORD

CM2 8FW

ANGLATERRA

+44 20-8906-2211

Informació d’interés

Supervisa la labor educativa bíblica dels testimonis de Jehovà en illes com el Regne Unit, Irlanda i Malta. Coordina la traducció de publicacions bíbliques a diferents idiomes, com la llengua de signes britànica, irlandés, gaèlic escocés i gal·lés. També es produïxen gravacions d’àudio i vídeo.

Exposicions autoguiades

  1. «La nostra herència»: Esta exposició histórica autoguiada mostra el desenvolupament de l’obra de predicació al Regne Unit i Irlanda.

  2. «La Bíblia en el Regne Unit»: Esta exhibició mostra Bíblies poc conegudes i destaca el progrés que ha hagut en la traducció de la Bíblia al llarg dels segles.

  3. Departaments de la Sucursal del Regne Unit: Esta exhibició conté demostracions i vídeos que expliquen el treball que es fa a la Sucursal del Regne Unit.

Baixa’t una guia de la visita