Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

Polònia

Reserves per a les visites guiades

Cal fer una reserva abans de fer la visita guiada? Sí. Per a evitar aglomeracions i garantir que tots disfruten de la seua visita, demanem que tots els visitants reserven una visita guiada abans de vindre, sense importar quantes persones formen el grup

Si no tinc cap reserva feta, podré realitzar la visita guiada? Si no reserves la visita guiada, és possible que no pugues fer-la. A causa de l’espai disponible, només un nombre limitat de persones podrà fer la visita guiada cada dia.

A quina hauria he d’arribar per a fer la visita guiada?. Per a evitar aglomeracions, per favor, no arribes abans d’una hora de l’inici de la teua visita.

Com es reserva una visita guiada?

Fes clic al botó «Fes una reserva».

Puc canviar o cancel·lar una reserva d’una visita guiada?

Sí. Fes clic al botó «Vore o canviar les reserves».

Què passa si no hi ha visites disponibles en les dates escollides? Seguix revisant la página web. Les visites es faran disponibles a mesura que es modifiquen o cancel·len les reserves.

Visites guiades

Świadkowie Jehowy w Polsce

ul. Warszawska 14

05-830 NADARZYN

POLÒNIA

+48 22-739-16-00

Informació d’interés

Es traduïxen publicacions bíbliques al polonés. A les visites guiades s’inclou una exposició sobre la història dels Testimonis de Jehovà a Polònia.

Baixa’t una guia de la visita