Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

Avís per coronavirus (COVID-19): En molts països, hem suspés les visites guiades a les nostres sucursals. Per a més informació, contacteu la sucursal que voleu visitar.

Nigèria

Informació sobre les visites guiades

Cal fer una reserva abans de fer la visita guiada? Sí. Per a evitar aglomeracions i garantir que tots disfruten de la seua visita, demanem que tots els visitants reserven una visita guiada abans de vindre, sense importar quantes persones formen el grup. Els dies de festa, t’animem a que ho faces amb més antelació.

Si no tinc cap reserva feta, podré realitzar la visita guiada? Si no reserves la visita guiada, és possible que no pugues fer-la. A causa de l’espai disponible, només un nombre limitat de persones podrà fer la visita guiada cada dia.

A quina hora hauria d’arribar per a fer la visita guiada? Per a evitar aglomeracions, arriba almenys 30 minuts abans de la teua reserva.

Com es reserva una visita guiada?

Fes clic al botó «Fes una reserva».

Puc canviar o cancel·lar una reserva d’una visita guiada? Sí. Fes clic al botó «Vore o canviar les reserves».

Què passa si no hi ha visites disponibles en les dates escollides? Seguix revisant la página web. Les visites es faran disponibles a mesura que es modifiquen o cancel·len les reserves.

Baixa’t una guia de la visita

Exposicions

El centre de visitants presenta una mostra històrica de l’obra de predicació en Nigèria. Els visitants podran vore com ha crescut amb els anys esta obra i descobrir els moments més importants en la història dels testimonis de Jehovà en Nigèria. Esta exposició també presenta vistoses demostracions que expliquen el treball que es realitza en la sucursal de Nigèria.

Adreça i número de telèfon

Km 51, Benin-Auchi Road

IGIEDUMA 301110

EDO STATE

NIGÈRIA

+234 7080-662-020

+234 8039-003-790