Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

França

Reserva la teua visita guiada

Hauria de reservar la visita guiada abans d’anar? Sí. Per tal d’evitar aglomeracions i garantir que tots es beneficien de la seua visita, és important que tots facen una reserva sense importar el tamany del seu grup. Fes la reserva almenys amb una setmana d’antelació i, els dies de festa, t’animem a que ho faces amb més antelació encara.

Podré fer una visita guiada encara que no tinga una reserva? Si no has fet una reserva, és probable que no et puguem rebre. Per raons d’espai, només un nombre limitat de persones pot fer cada dia la visita guiada.

Quan hauria d’arribar per a fer la visita? Per tal d’evitar aglomeracions, no vingues més d’una hora abans de la teua reserva.

Com puc fer la reserva? Fes clic en el botó «Fes una reserva».

Puc canviar o canceŀlar la reserva? Sí. Fes clic en el botó «Modifica la reserva».

Què faig si no queden visites guiades la data que vull? Seguix consultant el web. Si altres persones modifiquen o canceŀlen la seua reserva, podrien quedar visites guiades disponibles.

Visites guiades

2 rue Saint-Hildevert

27400 LOUVIERS

FRANÇA

+33 2-32-25-55-55

Informació d’interés

Es traduïxen publicacions bíbliques en molts idiomes. Se supervisa l’activitat dels testimonis de Jehovà a França, Maurici, illes Seychelles i territoris francesos d’ultramar: Guaiana Francesa, Guadalupe, Martinica, Mayotte, illa de la Reunió, Saint Barthélemy, Sant Martí (part francesa) i Saint-Pierre i Miquelon.

Baixa’t el fullet de la visita