Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

Estats Units

Reserva la teua visita guiada

Hauria de reservar la visita guiada abans d’anar? Sí. Per tal d’evitar aglomeracions i garantir que tots es beneficien de la seua visita, és important que tots facen una reserva sense importar el tamany del seu grup.

Podré fer una visita guiada encara que no tinga una reserva? Si no has fet una reserva, és probable que no et puguem rebre. Per raons d’espai, només un nombre limitat de persones pot fer cada dia la visita guiada.

Quan hauria d’arribar per a fer la visita? Per tal d’evitar aglomeracions, no vingues més d’una hora abans de la teua reserva.

Com puc fer la reserva? Si el teu grup és de menys de 20 persones, fes clic en el botó «Fes una reserva (grups inferiors a 20)». Si no, fes clic en el botó «Fes una reserva (grups de 20 o més)».

Puc canviar o canceŀlar la reserva? Sí. Fes clic en el botó «Modifica la reserva».

Què faig si no queden visites guiades la data que vull? Seguix consultant el web. Si altres persones modifiquen o canceŀlen la seua reserva, podrien quedar visites guiades disponibles.

Visites guiades

Warwick

1 Kings Dr.

TUXEDO PARK, NY 10987

ESTATS UNITS

+1 845-524-3000

Lo més destacat

Exposicions autoguiades

  1. La Bíblia i el nom diví. Exposició d’exemplars únics de la Bíblia que mostra com s’ha preservat el nom de Déu en les Escriptures a pesar dels esforços per llevar-lo. L’exposició també inclou una galeria on es mostra de forma alterna una selecció de bíblies singulars i utensilis relacionats amb la Bíblia.

  2. Un poble per al nom de Jehovà. Exposició que conta de forma visual la història de l’herència espiritual dels testimonis de Jehovà. Per mitjà d’objectes, gràfics i relats en primera persona, mostra com Jehovà ha guiat, ensenyat i organitzat progressivament el seu poble per a fer la Seua voluntat.

  3. La central mundial: Fe en acció. Exposició interactiva que explica el treball dels comités de la Junta Directiva, i com ajuden als testimonis de Jehovà a seguir les directrius bíbliques de reunir-se, fer deixebles, alimentar-se espiritualment i estimar-se els uns als altres.

Visita guiada

En la visita es mostren algunes seccions de l’Edifici d’oficines i servicis, i els terrenys de Warwick.

Baixa’t una guia de la visita

Patterson

100 Watchtower Dr. (2891 Route 22)

PATTERSON, NY 12563

ESTATS UNITS

+1 845-306-1000

Lo més destacat

Es realitzen iŀlustracions per a les nostres publicacions, així com gravacions d’àudio i vídeo. La visita també destaca les escoles bíbliques que tenen lloc en estes instaŀlacions.

Baixa’t una guia de la visita

Wallkill

900 Red Mills Rd.

WALLKILL, NY 12589

ESTATS UNITS

+1 845-744-6000

Lo més destacat

S’imprimixen més de 25 milions de còpies de diferents publicacions a l’any. S’envien publicacions en més de 360 idiomes a sucursals de tot el món i a més de 15.000 congregacions dels testimonis de Jehovà dels Estats Units, el Canadà i el Carib.

Baixa’t una guia de la visita