Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

Coronavirus (COVID-19) Alert: In many countries, we have suspended tours of our branches. For details, please contact the branch you would like to tour.

Dinamarca

Reserva la teua visita guiada

Cal fer una reserva abans de fer la visita guiada? Sí. Per a evitar aglomeracions i garantir que tots disfruten de la seua visita, demanem que tots els visitants reserven una visita guiada abans de vindre, sense importar quantes persones formen el grup.

Si no tinc cap reserva feta, podré realitzar la visita guiada? Si no reserves la visita guiada, és possible que no pugues fer-la. A causa de l’espai disponible, només un nombre limitat de persones podrà fer la visita guiada cada dia.

A quina hora hauria d’arribar per a fer la visita guiada? Per a garantir que la teua visita comence puntualment, per favor, arriba almenys 10 minuts abans que comence la teua visita.

Com es reserva una visita guiada?

Fes clic al botó «Fes una reserva».

Puc canviar o cancel·lar una reserva d’una visita guiada? Sí. Fes clic al botó «Vore o canviar les reserves».

Què passa si no hi ha visites disponibles en les dates escollides? Seguix revisant la pàgina web. Les visites es faran disponibles a mesura que es modifiquen o cancel·len les reserves.

Visites guiades

Stenhusvej 28

DK-4300 HOLBAEK

DINAMARCA

+45 59-45-60-00

Informació d’interés

Supervisa l’activitat d’uns 50.000 testimonis de Jehovà en Dinamarca, illes Fèroe, Groenlàndia, Islàndia, Noruega i Suècia. Supervisa la traducció de les publicacions bíbliques a sis idiomes i tres llengües de signes, així com la producció de publicacions en àudio i vídeo en molts d’estos idiomes.

Baixa’t una guía de la visita