Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

Avís per coronavirus (COVID-19): En molts països, hem suspés les visites guiades a les nostres sucursals. Per a més informació, contacteu la sucursal que voleu visitar.

Armènia

Reserva la teua visita guiada

Cal fer una reserva abans de fer la visita guiada? Sí. Per a evitar aglomeracions i garantir que tots disfruten de la seua visita, demanem que tots els visitants reserven una visita guiada almenys tres dies abans de vindre, sense importar quantes persones formen el grup.

Si no tinc cap reserva feta, podré realitzar la visita guiada? Si no reserves la visita guiada, és possible que no pugues fer-la. A causa de l’espai disponible, només un nombre limitat de persones podrà fer la visita guiada cada dia.

A quina hora hauria d’arribar per a fer la visita guiada? Per a evitar aglomeracions, per favor, no arribes més de 15 minuts abans de l’inici de la teua visita.

Com es reserva una visita guiada? Fes clic al botó «Fes una reserva».

Puc canviar o cancel·lar una reserva d’una visita guiada? Sí. Fes clic al botó «Vore o canviar les reserves».

Què passa si no hi ha visites disponibles en les dates escollides? Seguix revisant la página web. Les visites es faran disponibles a mesura que es modifiquen o cancel·len les reserves.

Visites guiades

38 Keri Street

0028 YEREVAN

ARMÈNIA

+374 12 708 200

Informació d’interés

Es traduïxen publicacions bíbliques a l’armeni, armeni (dialecte de l’est), braille armeni i a la llengua de signes armènia. Supervisa l’activitat de 10.924 testimonis de Jehovà d’Armènia. La visita inclou una exposició històrica.

Baixa’t el fullet de la visita