Salta al contingut

Informació sobre la sucursal i les visites guiades

T’agradaria visitar les nostres sucursals i impremtes? Estàs invitat! Troba la seua localització i l’horari de les visites guiades.

Coronavirus (COVID-19) Alert: In many countries, we have suspended tours of our branches. For details, please contact the branch you would like to tour.

Angola

Reserva la teua visita guiada

Hauria de reservar la visita guiada abans d’anar? Sí. Per tal d’evitar aglomeracions i garantir que tots disfruten de la seua visita, és important que tots facen una reserva sense importar el tamany del seu grup. Fes la reserva almenys amb una setmana d’antelació, i els dies de festa, t’animem a que ho faces amb més antelació encara.

Podré fer una visita guiada encara que no tinga un reserva? Si no has fet una reserva, és probable que no et puguem rebre. Per raons d’espai, només un nombre limitat de persones pot fer cada dia la visita guiada.

A quina hora hauria d’arribar per a fer la visita? Per a evitar aglomeracions, per favor, no vingues més d’una hora abans de la teua reserva.

Com puc fer la reserva? Si el teu grup és de menys de 10 persones, fes clic en el botó «Fes una reserva (grups inferiors a 10)». Si el grup és de més de 10 persones, envia un correu electrònic a InboxBTHLTourDesk.AO@jw.org.

Puc canviar o canceŀlar la reserva? Sí. Fes clic en el botó «Vore o canviar les reserves».

Què faig si no queden visites guiades la data que vull? Seguix consultant el web. Si altres persones modifiquen o canceŀlen la seua reserva, podrien quedar visites guiades disponibles.

Visites guiades

Avenida Talatona nº 1

LUANDA

ANGOLA

+244 923 166 760

E-mail: InboxBTHLTourDesk.AO@jw.org

Informació d’interés

Supervisa la traducció de publicacions bíbliques en deu idiomes, inclosa la llengua de signes angolesa. Coordina la construcció de Sales de Reunions i els enviaments de publicacions a més de 2.269 congregacions dels testimonis de Jehovà a Angola.

Baixa’t una guía de la visita