Salta al contingut

“Sou tot un exemple!”

“Sou tot un exemple!”

Els Testimonis de Jehovà de Saponara, una ciutat de Sicília, van rebre una placa en reconeixement pel treball prestat després d’una inundació.

El 22 de novembre del 2011 va caure una tromba d’aigua sobre les ciutats i pobles de la província de Messina. Eixa nit, un corriment de terra es va emportar per davant la vida de tres persones (un xiquet i dos adults).

Els dies posteriors a la catàstrofe, els Testimonis de Jehovà van organitzar i preparar equips de voluntaris per a traure el fang i els enderrocs de les zones més malparades.

Els equips van treballar conjuntament amb les autoritats i van ajudar on hi havia més necessitat. Van continuar treballant inclús quan va acabar el primer estat d’emergència. Participaren d’uns 50 a 80 testimonis i alguns d’ells recorregueren més de 97 km de distància.

Algunes persones de la zona colpejada pel desastre natural van donar les gràcies als Testimonis de Jehovà. La majoria d’ells deien una volta i una altra: “Sou tot un exemple!”.

Cinc mesos després, el regidor Fabio Vinci va fer entrega d’una placa a la congregació local dels Testimonis de Jehovà en representació de l’administració municipal.