Salta al contingut

JW.ORG millora la vida de la gent

JW.ORG millora la vida de la gent

Persones de tot el món s’estan beneficiant de jw.org. Més avall, pots llegir alguns dels agraïments que es van enviar a la Central Mundial dels testimonis de Jehovà en maig de 2014.

Ajuda els xiquets

«El meu fill, que va a preescolar, solia tornar a casa amb llapisseres, joguets i, fins i tot, ulleres de sol dels seus amics. Vam intentar que entenguera que el que estava fent era robar, i que robar està malament. Res donava resultat, fins que ens vam baixar el vídeo Furtar està malament. Quina ferramenta més útil! Era just el que el nostre fill necessitava. Després de vore’l, ens va dir que volia tornar-ho tot, i ara està convençut que Déu no vol que furtem. Esta web ens ha ajudat moltíssim!» (D. N., Àfrica.)

«El vídeo Furtar està malament. Quina ferramenta més útil! Era just el que el nostre fill necessitava.»

«Als meus fills els encanta el lloc web. Es baixen els vídeos infantils que els ajuden a aplicar els principis bíblics sobre mentir i furtar. També aprenen altres bones qualitats que els poden ser útils en la vida, i que els fan membres valuosos de la societat.» (O. W., les Antilles.)

Ajuda els estudiants

«Abans veia els estudis com una càrrega, i inclús vaig pensar en deixar-me’ls. Però un dia vaig llegir l’article “¿Debería dejar de estudiar?” en jw.org. Em va ajudar a vore l’institut d’una manera més positiva. Gràcies a l’article, vaig vore que estudiar em prepara per al futur, i que m’ajuda a convertir-me en una persona responsable.» (N. F., Àfrica.)

«L’ajuda per als jóvens d’esta web m’ha ensenyat a seguir unes normes morals elevades en l’escola.»

«L’ajuda per als jóvens d’esta web m’ha ensenyat a seguir unes normes morals elevades en l’escola. He aprés a centrar-me en els estudis i a evitar les distraccions.» (G., Àfrica.)

«Una companya de treball estava preocupada perquè a la seua filla li feien bullying en l’escola, especialment una xiqueta. I que això l’afectava tant que, fins i tot, va faltar a classe uns dies perquè tenia por. Li vaig parlar a la meua companya sobre els punts que destaca el vídeo de la pissarra animada Acaba amb l’abús sense gastar els punys que hi ha en jw.org. El que més li va agradar va ser el consell de recórrer a l’humor per a calmar la situació. Va parlar amb la seua filla sobre com podia afrontar el bullying, i com a resultat, la xiqueta va començar a anar a l’escola amb més confiança. Amb el temps, la situació va millorar, i la que li feia bullying inclús es va tornar més simpàtica amb ella.» (V. K., Europa de l’Est.)

Ajuda els jóvens

«Gràcies per l’article “¿Por qué siento el impulso de cortarme?”. Vaig lluitar contra este problema durant molt de temps. Pensava que estava a soles i que si li ho contava als altres no ho entendrien. Els exemples de l’article em van ajudar moltíssim. Per fi algú em comprén!» (Una jove d’Austràlia.)

«Els exemples de l’article em van ajudar moltíssim. Per fi algú em comprén!»

«El lloc web jw.org m’ha facilitat obtindre ajuda per als problemes que ens afecten als jóvens. Va haver un article en particular que em va ajudar a identificar formes d’assetjament sexual i a vore que jo n’havia sigut víctima. Vaig aprendre les millors formes de manejar-ho.» (T. W., les Antilles.)

Ajuda els pares

«El meu fill adolescent és hiperactiu. Normalment em sent angoixada pel seu comportament inestable i imprevisible. Com a resultat, ens costava molt comunicar-nos. Un dia, vaig entrar en jw.org i vaig posar la secció per als matrimonis i pares. Vaig trobar molts articles que m’afectaven, i que m’ensenyaven a comunicar-me amb el meu fill. Ell també s’ha beneficiat de la web, i ara em parla obertament sobre les seues alegries i preocupacions.» (C. B., Àfrica.)

«Sovint, just quan els xiquets estan passant per cert problema, apareix un article en jw.org.»

«La web jw.org ens proporciona als pares una manera divertida d’educar els nostres xiquets. Per exemple, la pissarra animada sobre com és un amic de veritat va ajudar els nostres fills a tindre un punt de vista adequat de l’amistat i a triar com a amics aquells que són una bona influència per a ells. Sovint, just quan els xiquets estan passant per cert problema, apareix un article en jw.org. És una font de consell molt bona.» (E. L., Europa.)

Ajuda els matrimonis

«La meua dona i jo portem 6 anys casats. I com moltes altres parelles, hem afrontat el repte d’acceptar que tenim punts de vista, orígens i maneres de comunicar-nos diferents. L’article de jw.org titulat “Aprenda a escuchar” em va cridar l’atenció. Donava consells pràctics, i després de llegir-lo li’l vaig ensenyar a la meua dona. Hem intentat aplicar les suggerències tan pràctiques que es donen.» (B. B., les Antilles.)

«El meu matrimoni es va salvar gràcies a esta web.»

«Porte un any reunint-me amb els testimonis de Jehovà i deveres que vull expressar el meu apreci pel lloc web jw.org. He aprés moltes coses en esta web, com per exemple, com controlar el meu temperament i com ser millor pare i marit. Puc dir sincerament que el meu matrimoni es va salvar gràcies a esta web.» (L. G. , les Antilles.)

Ajuda els sords

«El lloc web jw.org m’ha ajudat a sentir-me viu de nou. Gràcies als vídeos en llengua de signes americana, he millorat la meua forma de signar. Sovint, em sentia com si no poguera posar-me ninguna meta significativa en la vida, però el vídeo La Bíblia en un idioma que puc vore em va tocar el cor i em va donar forces per a centrar-me en les coses bones de la vida.» (J. N., Àfrica.)

«El lloc web jw.org m’ha ajudat a sentir-me viu de nou.»

«Esta web és una verdadera joia! Treballe com a voluntària ajudant persones sordes, especialment jóvens. L’àmplia gamma de contingut en llengua de signes m’ha ajudat a millorar les meues habilitats per a comunicar-me d’esta manera. La web també m’ha vingut bé per a ajudar a aquells que volen millorar la seua vida de família i les seues amistats.» (K. J., les Antilles.)

Ajuda els cegos

«Sóc una persona cega que s’ha beneficiat de jw.org. Em dóna informació que si vinguera per correu, tardaria mesos en arribar-me. La web ha enriquit la meua vida de família i m’ha fet un membre útil de la meua comunitat. També m’ha permés rebre informació al mateix temps que els meus amics que poden vore.» (C. A., Amèrica del Sud.)

«La web ha enriquit la meua vida de família i m’ha fet un membre útil de la meua comunitat.»

«Per a aquells que no saben llegir Braille o que no tenen suficients diners per a comprar llibres en Braille, jw.org és tot un tresor. Gràcies a les gravacions educatives en àudio, els cegos poden estar al dia en molts temes. Este lloc està dissenyat per a tot tipus de gent, no discrimina ni és parcial. Als cegos ens ajuda a sentir-nos valorats i integrats en la societat.» (R. D., Àfrica.)

Ajuda els qui tenen inquietuds espirituals

«La diferència entre la vostra web i altres webs religioses és que esta no et bombardeja amb expressions religioses que sols entén un sacerdot. Tampoc et desanima amb tanta informació que al final no saps ni on estàs. La vostra pàgina és senzilla i directa. No és complicada ni està plena de filosofia. No fa que la fe parega una cosa complicada. Més bé, mostra que la fe també està a l’abast de les persones normals i corrents.» (A. G., Àsia.)

«La vostra pàgina és senzilla i directa. [...] Mostra que la fe també està a l’abast de les persones normals i corrents.»

«Miserable! Aixina és com seria la meua vida sense jw.org. En un món d’obscuritat espiritual, esta web és com una llum que puc encendre. Immediatament puc vore i escoltar articles que expliquen el punt de vista de Déu sobre certs assumptes, i puc buscar la resposta a moltes qüestions de la vida.» (J. C. , les Antilles.)

«Aprecie molt tota l’ajuda espiritual que rep ací, en mitat de la jungla d’Amèrica del Sud. Sense este lloc web, estaria perduda.» (M. F., Amèrica del Sud.)