Salta al contingut

Els testimonis de Jehovà ajuden a fer més bonica la ciutat de Rostov-del-Don

Els testimonis de Jehovà ajuden a fer més bonica la ciutat de Rostov-del-Don

El 20 de maig del 2015, el cap d’administració de la ciutat més gran del sud de Rússia, Rostov-del-Don, va enviar una carta d’agraïment als testimonis de Jehovà. L’objectiu de la carta era encomiar-los per «l’activa participació en les tasques d’embellir la ciutat a la primavera».

Durant els esforços que es realitzaren per fer més bonica la ciutat de Rostov-del-Don, els testimonis de Jehovà de quatre congregacions van arreplegar fem i derrocs que s’havien acumulat en els carrers de la ciutat i les riberes del riu. En només unes poques hores havien omplit 300 bosses de fem que uns camions s’emportaren.

Per què tenien els Testimonis tantes ganes d’ajudar a la comunitat? Raisa, de 67 anys, diu: «No puc quedar-me de braços plegats. Vull que la meua ciutat estiga neta per a que tots puguen viure en les millors condicions possibles. Inclús si només unes quantes persones saben el que hem fet, estaré contenta. Després de tot, Jehovà ho veu». Aleksander també diu: «A més de predicar també fem servicis a la comunitat. Em sent feliç i satisfet d’haver fet alguna cosa a favor dels meus veïns».

La gent observava agraïda la bona disposició dels testimonis de Jehovà. Un resident de la localitat es va sorprendre al saber que els Testimonis no cobraven pel seu treball. Va decidir unir-se a ells en la neteja i després va dir: «Mai haguera imaginat que disfrutaria de netejar ni que m’ompliria tant! Alguns de vosaltres ni tan sols viviu ací, però heu vingut a netejar per a nosaltres».

Un funcionari de la localitat es va adonar que un xicotet grup de testimonis havia arreplegat una gran quantitat de fem. Els va fer una foto quan estaven prop de les bosses que havien omplit per poder «mostrar als altres com s’havia de fer la faena».