Salta al contingut

Els educadors de les Filipines reconeixen els beneficis de JW.ORG

Els educadors de les Filipines reconeixen els beneficis de JW.ORG

En 2016, els testimonis de Jehovà van tindre l’oportunitat de mostrar el valor educatiu dels vídeos i articles del lloc web jw.org als educadors de la província de Zamboanga del Norte (Filipines). Els Testimonis van visitar primer el Departament Provincial d’Educació en la capital, Dipolog City. Als administradors els va impressionar tant el contingut de jw.org que van invitar els Testimonis a fer una presentació de 30 minuts en tres seminaris que anaven a celebrar-se per a professors de diferents districtes de Zamboanga del Norte.

Com es van organitzar les presentacions?

Els Testimonis van mostrar una selecció de vídeos i articles de jw.org a uns 300 professors en cada seminari. Els assistents disfrutaren especialment del tema «Com fer front als deutes». A molts dels professors els va semblar que la presentació no només ajudaria els estudiants, sinó també a ells mateixos. Tots van acceptar una còpia del tractat Les preguntes importants de la vida que mostra la gran quantitat d’informació interessant i pràctica que hi ha disponible en jw.org. A més, alguns professors es baixaren vídeos del lloc web.

Les tres presentacions van tindre tant d’èxit que el Departament Provincial d’Educació va programar més presentacions per a ajudar a uns 600 educadors i orientadors. De nou, es van rebre moltes expressions sinceres d’apreci.

«El lloc web és de gran ajuda»

Alguns dels assistents van relatar com els havien ajudat les presentacions i el lloc web. Una professora va dir: «M’agradaria donar-vos les gràcies, jw.org és molt pràctic per a ensenyar als meus alumnes». Una altra mestra va reconéixer: «Moltes lliçons m’apliquen, en especial la de fer front a l’estrés. El lloc web és de gran ajuda tant per als jóvens com per als adults».

D’entre tots els assistents, més de 350 educadors van demanar més informació, i els Testimonis els van donar publicacions addicionals. També van compartir consells bíblics amb tots els qui ho demanaven.

Els testimonis de Jehovà estan encantats de vore que més de 1.000 educadors assistiren a les presentacions de jw.org en Zamboanga del Norte i aprengueren que el lloc web pot ser una font d’ensenyança molt útil. Esta valuosa ferramenta educativa pot beneficiar els educadors de tot el món donant-los abundant orientació ètica, moral i espiritual. a

a A les institucions educatives de les Filipines se’ls confia la responsabilitat no sols d’impartir coneixement als seus estudiants, sinó també d’«enfortir [els seus] valors ètics i espirituals, potenciar la moralitat i l’autodisciplina». Constitució de la República de les Filipines de 1987, article XIV, secció 3.2.